ADVENTURES, TOP READING,

In pantofi de calatoare

Woman- sursa: unsplash.com

Călătoare ?

   Sunt o calatoare înnăscută. Am călătorit atât de mult, pe atâtea tărâmuri, unele ușor accesibile, altele mai dificile. Cele mai multe au fost foarte greu de parcurs și de atins. Primele mele ”călătorii” au fost grele. Culturi, oameni, locuri atât de diferite față de ceea ce eu numeam normalitate și față de scala valorilor mele. Treptat, mi-am creat propriul itinerar, pentru a deveni femeia la care aspiram să devin.

    M-am înarmat cu multă ambiție, am presărat demnitate, am cimentat inteligență și am avut mentori, iar în final am visat mult, foarte mult. Fără visuri ,nu aș fi ajuns azi să îmi privesc dulapul și să aleg haotic hainele pentru călătoria surpriză. Am investit atât de mult timp în dezvoltarea personală fără a aștepta să primesc nimic. Dar azi, Christian Tour m-a uimit prin : circuite Christian Tour, o călătorie în care vizitez cele 3 locații edenice la care am visat ani la rând. E o veste WOW! Mai am doar patru ore.

Femeia deșteaptă ?

   Timpul se scurge, dar ne-am împrietenit, așa că o face doar în favoarea mea. O femeie deșteaptă ajunge să se cultive, după multe cărți citite, prin intermediul călătoriilor. Străbătând locuri noi, pătrundem în esența cunoașterii. Suntem părtași la atâtea splendori care se descriu în fața noastră fără cuvinte. Într-o lume a cuvintelor, totuși, iubim și cunoaștem și prin intermediul ochilor.

Umbria ?

     Ador să ating cele mai înalte culmi ale dezvoltării mele personale și să observ neobservabilul. Să ajung în locuri interzise și să visez cu ochii deschiși la tablouri din viața antică, trăind, totuși, în contemporaneitate. Orele de istorie mi-au deșteptat o adevărată pasiune pentru tot ceea ce presupune arta. În adevăratul sens al cuvântului, și misterele pe care aceasta nu le lasă dezvăluite doar de către privirile cunoscătorilor. Iubesc Roma și tot ceea ce ea presupune: candoare, iubire, mister și eternitate. Este un loc pe care l-aș invada ori de câte ori mi s-ar da ocazia. Farmecul Umbriei mă face să zâmbesc de fiecare dată când simt că voi călca din nou pe acele pământuri miraculoase. Bagajul nu devine un impediment, ci doar gândul la bunătățile patiseriei italienești Perugina, un adevărat răsfăț al papilelor gustative.

Țara Sorelui Răsare ?

      Când am auzit Țara Sorelui Răsare am crezut că visez și că soarele ce mă mângâia blând pe față, încă nu mi-a dat deșteptarea. Propunerea Christian Tour nu doar că mi-a îndeplinit cel mai frumos vis, dar mi-a dovedit că, într-adevăr, karma nu este doar lexem. Ce poate fi mai frumos decât o expediție într-o sinergie a culturilor așa cum Japonia o promite? Intrarea în lumea lui James Clavell și a shogunilor, a karmei care are putere de decizie, într-o dinastie a atitudinii și luptei pasionale mi-a adus cele mai înălțătoare sentimente și o nerăbdare de nestăvilit.

Iordania ?

    Propriile aspirații și dorințe feminine m-au determinat să apelez la îndemnul lui Budhha care ne trimite spre meditare și iluminare, la liniște și pace interioară, dar cele 4 ore în care bagajul și nerăbdarea prindeau contur în sufletul meu, mi-au dat peste cap întreaga rutină. Bucuria îmi inunda sufletul și zâmbetul se comporta ca un tatuaj permanent pe fața mea.

    În nebunia pregătirilor am primit încă o veste uimitoare, ultima destinație, dar nu cea din urmă, Iordania Experience, țara mozaicului și a culorilor, o țară ce emană candoarea religiozității îmbinată cu amprenta unei istorii tumultoase, ținut a canioanelor și a misterului păstrat în mare taină, până în zilele noastre. O sete a cunoașterii mă trimite cu gândul la Petra, sculptură frapantă datând din cele mai vechi timpuri, care se impune în ochii turiștilor printr-o autenticitate arhitecturală dublată de o anamneză istorică.

Umbria - sursa-blog.eurail.com

Umbria – sursa-blog.eurail.com

Tara Soarelui Rasare-sursa-ziarmm.ro

Tara Soarelui Rasare-sursa-ziarmm.ro

Iordania-sursa-travelnews.md

Iordania-sursa-travelnews.md

*Articolul a fost scris pentru proba #1 SuperBlog.

01 comment

writer

Îmi place să cred despre mine că sunt un artist în lumea Business-ului. Visul meu din copilărie este să cunosc fiecare om de pe planetă. Wish me luck and here is a little piece of my mind.

1 Comment

Proba 1. Christian Tour – experiențe unice în întreaga lume

[…] IN PANTOFI DE CALATOARE […]

Leave a Reply